Skip to main content

Talenten

Maak werk van je Talent

Waarom dit vak?

De werkelijke waarde van iedere organisatie zit verscholen in de mensen waaruit die organisatie bestaat. Hoe beter medewerkers hun talenten kennen én begrijpen hoe ze daar waarde mee creëren, des te krachtiger de organisatie.

Wat ga je doen?

Aan de hand van een krachtig assessment en verdiepende opdrachten ontdekken deelnemers hun vijf belangrijkste talenten. We onderzoeken de manier waarop die talenten nu al in de praktijk gebracht worden, welke waarde dit oplevert, en hoe we er vaker een beroep op kunnen doen.

Na deze training kunnen deelnemers

• De eigen talenten onder woorden brengen
• Hun talenten inzetten om waarde te creëren
• Hun talenten verder ontwikkelen
• Op een volwassen en verantwoorde manier omgaan met hun valkuilen

Praktisch

Duur
1 dagdeel

Aantal deelnemers
Max 15

Voertaal
Nederlands / Engels

Locatie
Amsterdam, op locatie of online

Methode
StrenghtsFinder

Neem contact op

Programma Talenten

Wat is Talent?

Eerst onderzoeken we wat talent eigenlijk is. Welke plek neemt het in in onze persoonlijkheid, hoe kun je talent herkennen, en wanneer wordt een talent een kracht waar je op kunt bouwen?

01

StrengthsFinder

Aan de hand van het Strengthsfinder assessment maak je kennis met jouw vijf belangrijkste krachten. Je bespreekt je rapport met anderen en relateert de omschrijvingen aan je eigen ervaringen.

02

Mijn unieke kracht

Op basis van het Strengthsfinder rapport, de inzichten van jouw groepsgenoten en jouw eigen ervaringen formuleer je zelf jouw unieke versie van jouw belangrijkste krachten, waarmee je direct waarde kunt toevoegen.

03

StrengthsFinder Assessment

Als uitgangspunt voor de training gebruiken we het Strengthsfinder assessment van Gallup. Dit assessment wordt gekenmerkt door een extreem hoge mate van personalisatie en een zeer hoge betrouwbaarheid.

Andere trainingen in dit domein

Andere trainingen in dit domein

Tot snel!

Laat je gegevens achter, dan sturen we je een mail!

Tot snel!