Skip to main content

Next Level

Professional

Programma

(Young) Professionals leren hun talent te herkennen en optimaal in te zetten met essentiële skills als pro-activiteit en communicatie.

Aanmelden

Next Level

Professional

Programma

(Young) Professionals leren hun talent te herkennen en optimaal in te zetten met essentiële skills als pro-activiteit en communicatie.

Aanmelden

Voor bedrijven uit de levensmiddelenindustrie 100% gesubsidieerd, volledig verzorgd en zonder voorfinanciering.

Maak werk van je talent

Next Level Professional

Onze talent programma’s focussen zich op het herkennen, ontwikkelen en optimaal inzetten van talent. Zowel voor de (young) professional als managers.

(Young) Professionals leren hun talent te herkennen en optimaal in te zetten met essentiele skills als pro-activiteit en communicatie.

Onze ervaren trainers en coaches nemen je mee op een route langs verschillende onderwerpen. Onderweg doe je waardevolle ervaringen op en ontwikkel je de vaardigheden waarmee je jezelf naar het volgende niveau brengt.

Voor bewustere professionele keuzes, nu en in de toekomst.

Groter zelfinzicht en zelfvertrouwen op het gebied van talenten.

Zet heldere doelen en actiestappen neer.

De trainingen zijn live op het Ken&Ben Clubhuis in Amsterdam. Een training duurt een hele dag en is opgebouwd uit twee delen met elk een eigen thema.

Dag 1: Ken Jezelf

Talenten (Ochtend)

Leer meer over talent in het algemeen en ontdek jouw belangrijkste talenten specifiek. Herken ze en ontdek hoe je ze kan ontwikkelen en toepassen in je werk. Inclusief StrengthsFinder Assessment

Persoonlijk Profiel (middag)

Leg aan de hand van originele oefeningen zelfinzichten bloot. Ontdek en verwoord helder en met gemak wat je sterkste eigenschappen zijn.

Dag 2: Werk Samen

Effectief Communiceren (Ochtend)

Omzeil de belangrijkste valkuilen in professionele communicatie. Luister aandachtig, vat samen en stel de juiste vragen.

Proactive Mindset (middag)

Effectiviteit begint bij de juiste mindset en houding. Neem verantwoordelijkheid, werk aan de juiste zaken en krijg dingen gedaan.

Gedurende dit programma heb je meerdere gesprekken met jouw persoonlijke coach. Je kan hem of haar zien als een ervaren gids die deze route door en door kent, en al vele anderen heeft begeleid op hun journey.

Coaching Track: Talenten Inzetten

Persoonlijke coaching (3x 1 uur)

Het inzetten van je talenten is de meest effectieve manier om waarde toe te voegen. In de Coaching Track Talenten Inzetten leer je jouw talenten inzetten en ontwikkelen in de context van werk. Je leert hoe je in je werk een beroep kunt doen op jouw sterke kanten en hoe je verstandig omgaat met jouw valkuilen. Inclusief ArbeidsmarktScan

Meer informatie

Laat je mailadres achter voor meer informatie over de programma’s en subsidieregeling.

  Hoe werkt het?

  Wij regelen de subsidie voor jullie

  NL Leert Door

  De overheid heeft het versterken van de arbeidsmarkt prioriteit gemaakt. Via de subsidieregeling ‘NL leert door met de inzet van sectoraal maatwerk’ kunnen sectororganisaties ontwikkeladvies, scholing en begeleiding bieden aan (toekomstige) werkenden in de sector.

  Volledig ontzorgd

  Wij regelen de subsidie voor jullie. Samen met Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) zorgen wij voor de papierwinkel. Met ons ervaren team van trainers en coaches hebben wij alle expertises in huis om direct te starten.

  Met trots werken wij o.a. samen met

  Vragen?

  We staan voor je klaar!

  Voor wie is dit programma?

  Dit programma is voor alle bedrijven binnen de levensmiddelen industrie. Wil je zeker weten of jouw bedrijf in aanmerking komt? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel 020 – 308 68 93.

  Is het programma echt helemaal gratis?

  JA! De overheid heeft de Nederland Leert Door subsidie in het leven geroepen om de voedselindustrie een impuls te geven op het gebied van professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn op basis van onze ervaring geselecteerd als erkende aanbieder.

  Hoe werkt het?

  Samen lopen we door het programma en jullie behoefte als bedrijf. Als deze goed aansluiten vormen we klassen tussen de 8-12 personen waar we de trainingen voor inplannen. Verdere communicatie en verplichtingen voor de subsidie worden volledig door ons verzorgd.

  Is er een minimum aantal deelnemers om mee te mogen doen?

  Een klas heeft een minimum van 8 deelnemers. Heb je geen 8 deelnemers? Geen probleem; we kunnen klassen uit samenstellen uit meerdere bedrijven.

  Waar zijn de trainingen?

  De trainingen kunnen op onze trainingslocatie (Amsterdam), bij jullie op kantoor of online gegeven worden.

  Waar en wanneer worden de coachings gegeven?

  De coachings worden online gegeven en worden door de coach en coachee samen ingepland.

  Aanmelden of vragen?

  Mail naar [email protected] of bel 020 – 308 68 93

  Simpel, praktisch
  en leuk!

  Deelnemers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5

  Simpel, praktisch
  en leuk!

  Deelnemers beoordelen ons
  gemiddeld met een 4.6 uit 5

  Aanmelden

  Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact op!

   Tot snel!

   Laat je gegevens achter, dan sturen we je een mail!

   Tot snel!